Διεύθυνση

Αρμοδίου 45 Αθήνα , 10551 Βαρβάκειος

Τηλέφωνο

2103222401 6977704770

Δευ - Σαβ: 8:00 - 17:00

Τωρα και παράδοση στο σπίτι

Ποιοί είμαστε

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Κρεοπωλείο Βάλια Κάλντα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία στηρίζεται σε στις αρχές και αξίες της ελληνικής παραδοσιακής  οικογένειας. 

Η καλή και υγιεινή διατροφή αποτελεί βασική αρχή της οικογένειάς μας ως εκ τούτου και βασική αρχή της επιχείρησή μας. Επιμένουμε στα ποιοτικά προϊόντα τα οποία διαμόρφωσαν τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Στηριζόμαστε στην ποιότητα του προϊόντος.

Η ποιότητα των προϊόντων μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και μας έχει κατατάξει στην υψηλότερη θέση της προτίμησης τους  .

Η εμπιστοσύνη και η αποδοχή του κόσμου , έχει οδηγήσει το κρεοπωλείο ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ, στο να βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους εξυπηρέτησης πελατών.

 

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε την Υπηρεσία της “τηλεφωνικής παραγγελίας“, μια υπηρεσία που λύνει τα χέρια στους πελάτες μας ,καθώς μπορούν να παραγγείλουν τηλεφωνικά ότι επιθυμούν και να το έχουν στο χώρο τους χωρίς καμία επιβάρυνση.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που πολλές φορές «λύνει τα χέρια» των καταναλωτών όταν το πρόγραμμα της ημέρας τους είναι πολύ φορτωμένο.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι είμαστε άξιοι εμπιστοσύνης για το κρέας που ο πελάτης μας αποφασίζει να βάλει στο σπίτι του και να προσφέρει στην οικογένειά του, ειδικά όταν η αρχική αλλά και η τελική επιλογή γίνεται από εμάς για αυτούς.

Είναι υπέροχο να είσαι χρήσιμος σε κάτι πολύ μικρό αλλά επίσης και πολύ σημαντικό.

Scroll to Top

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

5%

Delivery στο Σπίτι σας,

ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% επί της παραγγελίας .