Διεύθυνση

Αρμοδίου 45 Αθήνα , 10551 Βαρβάκειος

Τηλέφωνο

2103222401 6977704770

Δευ - Σαβ: 8:00 - 17:00

Τωρα και παράδοση στο σπίτι

Φάρμες Γρεβενών

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΦΑΡΜΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μοσχάρια

Τα μοσχάρια μας προέρχονται από τις πιο σύγχρονες ελληνικές μονάδες παραγωγής με τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και με την συχνή επίσκεψη και συμβουλή ιδικών ανθρώπων.

Κοτόπουλα

Τα κοτόπουλα μας ειναι  απο τις πιο μεγάλες ελληνικές μονάδες παραγωγής οπως Νιτσιακος-Αρτας-Πινδος .

Αρνιά-Κατσίκια

Αρνια-κατσικια-προβατα γιδια. Όλα Επιλέγονται από ανθρώπους της Βάλια Κάλντα από τις συνεργαζόμενες φάρμες των ΓΡΕΒΕΝΩΝ.Θεσσαλιας και ΗΠΕΙΡΟΥ.

Κοκόρια

Τα κοκόρια  οι γαλοπούλες οι πάπιες είναι από την μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής της Ιταλίας πάντα φρέσκα με παραλαβή κάθε μέρα.

Χοιρινά

Τα χοιρινά μας τα έχουμε επιλέξει  από τις καλύτερες ελληνικές φάρμες ώστε να προσφέρουμε στους εκλεκτούς πελάτες μας το πιο νόστιμο χοιρινό.

 

Κουνέλια

Τα κουνέλια μας  είναι τα νοστιμότερα κουνέλια της ΕΛΛΑΔΑΣ μεγαλωμένα με τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και τις τελειότερες τροφές ώστε να φτάνουν στο πιάτο σας σε άριστη κατάσταση.

 

Η πιο γνωστή στη χώρα μας είναι τα Aberdeen Black Angus Αργεντινής και Nέας Ζηλανδίας.

Τα σκοτσέζικης καταγωγής μοσχάρια δίνουν πολύ τρυφερό, αρωματικό και νόστιμο κρέας! Ζώα με ατέλειωτη ελευθερία κίνησης σε λιβάδια με απάτητο έδαφος.

Λέγονται «grass fed», διότι είναι ταϊσμένα αποκλειστικά με γρασίδι. Αναπτύσσουν σε 24 μήνες φυσικό βάρος περί τα 300 κιλά και είναι ιδιαίτερα γνωστά για τα μεγάλα κομμάτια κρέατος που αποδίδει το μπροστινό τους μέρος.

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε Μοσχάρι Black Angus  όλο τον χρόνο ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ασταμάτητα την απίστευτη εμπειρία της γεύσης από αυτό το γευστικότατο είδος Μοσχαριού.

Scroll to Top

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

5%

Delivery στο Σπίτι σας,

ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% επί της παραγγελίας .